Anelka și-a anulat în ultimul moment vizita la Suceava

Fostul atacant francez Nicolas Anelka nu mai vine la Suceava. Acesta era așteptat pe Stadionul Areni, de la ora 14.00, să dea lovitura de începere la meciul Foresta Suceava – Bucovina Rădăuți, din etapa a XV-a a Seriei I a Ligii a III-a.

Nicolas Anelka și-a anulat vizita în ultimul moment. Informați a fost confirmată de conducătorii Forestei care tocmai se pregăteau să îl întâmpine la aeroport.

Zilele trecute, fostul atacant a înregistrat un mesaj video în care îi anunța pe suceveni că îi așteaptă vineri la stadion.

„Sperăm să îl avem alături de noi cu altă ocazie”, a transmis Foresta Suceava.

Anelka a acceptat initial invitația de a veni la Suceava în baza relației de prietenie pe care o are cu actualul antrenor al Forestei, Selim Benachour, alături de care a evoluat la PSG (2001-2002) și Mumbai City (2015).

De-a lungul carierei, Nicolas Anelka a evoluat pentru Arsenal, Paris Saint Germain, Liverpool, Mancester City, Fenerbahce, Chelsea, Juventus și Real Madrid. Atacantul are 14 goluri marcate în 69 de meciuri jucate pentru națională. În 2000 a devenit campion european și a câștiga Liga Campionilor cu Real Madrid.

Articolul precedentFOTO Bolid burdușit cu țigări de contrabandă, abandonat pe marginea drumului
Articolul următorUn bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de pe o schelă, în timp ce executa lucrări de reabilitare la o biserică