Un sucevean de 60 de ani s-a sinucis, marți, electrocutându-se la priza din locuința sa din Căminul Social al Primăriei Suceava.

Un vecin de-al bărbatului a anunțat la 112 că acesta nu mai răspunde la ușă de două zile.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de Pompieri din cadrul ISU Bucovina. Pompierii au pătruns în locuință pe geam și l-au găsit pe bărbat decedat. Aceștia au constatat că cel în cauză avea lipite cu bandă izolatoare la nivelul antebrațelor două fire electrice, care erau introduse într-un prelungitor conectat la o priză.

La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței care a constatat decesul acestuia.

Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul locuia în imobilul social de aproximativ 25 de ani, fiind văzut ultima oară de către o vecină, în cursul zilei de luni, având un comportament normal.

Ușa de acces în locuința bărbatului nu prezenta urme de forțare, aceasta fiind descuiată prin interior de către pompieri.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

Articolul precedentCoaforul unde erau anunțate intervenții estetice, închiriat în acte pentru cursuri și prezentări de produse
Articolul următorColiziune între o mașină și o căruță. Șoferul era în stare avansată de ebrietate FOTO