Un bărbat de 37 de ani, din județul Hunedoara, a fost reținut de polițiștii suceveni după ce a fost prins cu țigări de contrabandă.

Astfel, luni noapte, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală 15 Vatra Dornei, au identificat și oprit în trafic, pe D.N. 17, pe raza comunei Iacobeni, autoturismul condus de hunedorean.

„S-a procedat la examinarea interiorului autoturismului, ocazie cu care în portbagajul acestuia au fost găsite un număr de 40.000 bucăți țigarete de proveniență extracomunitară, fără documente de proveniență. Țigările de proveniență extracomunitară, în valoare de aproximativ 22.000  lei, au fost ridicate și introduse în camera de corpuri delicte a Poliției mun. Vatra Dornei, iar autoturismul a fost indisponibilizat”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Polițiștii au dispus reținerea bărbatului de 37 ani, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru luarea unei măsuri preventive. Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”.

În cursul zilei de luni un alt bărbat a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce a fost identificat în trafic transportând țigări de contrabandă. De asemenea, în data de opt martie, în bagajele unui tânăr de 29 de ani care se deplasa spre Marea Britanie au fost găsite 40.000 de țigări de contrabandă, acesta fiind reținut.

Articolul precedentUn tânăr a fost arestat după ce, beat fiind și fără permis, a provocat un accident rutier cu o victimă
Articolul următorDublă lansare de carte, la Muzeul de Istorie din Suceava