Reîncepe calvarul pe podul de la Bazar! Benzile de pe sensul dinspre Burdujeni, închise de miercuri dimineață

Lucrările de reparații la podul de la Bazar vor reîncepe miercuri dimineață, circulația fiind restricționată pe sensul dinspre Burdujeni.

Miercuri dimineață vor fi realuate lucrările de reparații la podul rutier peste râul Suceava din zona Bazarului din municipiu. Conform primarului Ion Lungu, termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este data de 10 iulie.

Odată cu realuarea lucrărilor, începând de miercuri circulația va fi restricționată pe cele două benzi de circulație de pe sensul dinspre cartierul Burdujeni spre zona centrală. După restricționarea circulației, o călătorie cu mașina între cartierul Burdujeni și zona centrală va dura cu un sfert de oră mai mult decât de obicei, iar în orele de vârf timpul de deplasare îl poate depăși pe cel obișnuit chiar și cu mai bine de jumătate de oră.

Lucrările de pe șantierul de la pod au fost sistate pe perioada Zilelor Sucevei, după ce timp de o lună s-au derulat pe cele două benzi de pe sensul de mers spre cartierul Burdujeni.

Articolul precedentIncendii provocate de trăsnet în Bogdănești și Laura. Gospodărie inundată în Vicovu de Sus și pod afectat de ape la Gura Solcii
Articolul următorUn bărbat din Sucevița care pretindea că este avocat a fost reținut VIDEO