foto arhivă

Polițiștii suceveni au confiscat primii brazi de Crăciun din acest sezon. Deși mai sunt peste două săptămâni pană la Sărbătoarea Crăciunului, oamenii legii au descoperit deja în cadrul acțiunilor de control brazi care erau deţinuţi şi urmau să fie comercializaţi cu încălcarea legislaţiei în domeniu.

O patrula de siguranță publică din cadrul Secției de poliție Burdujeni a identificat și oprit în trafic un autoturism cu semiremorcă condus de către un bărbat de 51 de ani, din orașul Darabani, județul Botoșani, care transporta pomi de Crăciun.

Șoferul a prezentat două avize de însoțire primară pentru cantitatea de 50 de pomi de Crăciun, specia brad, dar la controlul efectuat au fost găsiți zece pomi fără ca aceștia să fie marcați cu amprenta dispozitivului dreptunghiular.

„S-a luat măsura sancționării contravenționale iar cantitatea de zece pomi a fost ridicată și predată pe bază de proces verbal de dare în custodie Ocolului Silvic Adâncata” a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Articolul precedentFOTO Trei focuri de armă trase de polițiștii de frontieră la Straja
Articolul următorAutoturism distrus de țurțuri în municipiul Suceava