FOTO Trei focuri de armă trase de polițiștii de frontieră la Straja

trei focuri

Trei focuri de armă au fost trase, duminică dimineață, în localitatea suceveană Straja, de polițiștii de frontieră care au dat peste un grup de traficanți de țigări.

Duminică, în jurul orei 02.15, polițiștii de frontieră au observat pe raza localității de frontieră Straja din județul Suceava mai multe persoane care transportau, de la frontiera de stat către interiorul țării, colete voluminoase. Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce și, deoarece aceștia nu s-au supus, au fost trase trei focuri de avertisment în plan vertical. În acel moment, bărbații au abandonat coletele și s-au dispersat în direcții diferite.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare și supraveghere a zonei. La fața locului au fost descoperite 20 de colete care conțineau cantitatea de 16.000 de pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 187.200 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Articolul precedentFemeie accidentată pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un șofer beat FOTO
Articolul următorPrimii brazi de Crăciun confiscați de polițiștii suceveni în acest sezon