Polițiștii au împânzit drumurile din Suceava după valul de accidente mortale

Valul de accidente mortale de săptămâna trecută a scos în stradă 86 de patrule de poliție. Au fost constatate 209 infracțiuni și au fost aplicate 1.420 de amenzi.

Mobilizare fără precedent a polițiștilor suceveni în perioada 3-9 septembrie 2018. Acțiunea vine după valul de accidente mortale de săptămâna trecută. Șapte persoane și-au pierdut viața în trei accidente produse în municipiul Suceava.

86 de patrule de poliție au acționat public în această perioadă. Polițiștii au intervenit la 382 de evenimente, dintre care 291 anunțate la 112. Au fost constatate 209 infracțiuni.

De asemenea, în această perioadă, au acţionat zilnic nouă autospeciale radar. Poliţiştii au reținut 101 permise de conducere, dintre care 10 pentru alcool, 35 pentru viteză excesivă și 56 pentru depășiri neregulamentare și alte abateri. Au fost retrase 31 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii au aplicat 1.420 de sancțiuni contravenționale. Cele mai multe, 1237, au fost aplicate la regimul rutier, 135 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar 48 pentru fapte de altă natură. Valoarea totală a amenzilor a fost de 673.945 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 9.018 lei.

Polițiștii au prins în flagrant 25 de autori de infracţiuni, fiind dispuse măsuri preventive faţă de șapte persoane. În aceeaşi perioadă au fost depistate patru persoane urmărite la nivel naţional.

Articolul precedentFOTO Foresta câștigă restanța cu FC Botoșani II și urcă pe locul cinci în clasment
Articolul următorFOTO VIDEO Elevii ignoră marcajele de avertizare de pe trecerile de pietoni