Un polițist din Vama a fost amenințat cu moartea în timpul unei percheziții. Agresorul i-a spus agentului de poliție că “îl va urmări, îi va manca ficații, îi va scoate inima”.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, au dispus, trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Potrivit procurorilor, în dimineaţa zilei de 21 decembrie 2018, în jurul orei 07:00, pe timpul desfăşurării unei percheziții, la locuinţa unde inculpatul domiciliază fără forme legale, acesta din urmă i-a adus ameninţări cu acte de violenţă polițiștului, aflat  în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, respectiv i-a spus că “îl va omorî, îl va urmări, îi va  mânca ficaţii, îi va scoate inima, îl va arunca de la balcon” ameninţări de natură să îi creeze acestuia din urmă o stare de temere.

Articolul precedentDăncilă: Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Suceava, pe lista proiectelor strategice dezvoltate în parteneriat public-privat
Articolul următorAccident rutier în municipiul Suceava. Șase persoane au ajuns la spital FOTO