Un polițist de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina a ajuns la spital după ce a fost lovit cu mașina de un contrabandist. Incidentul a avut loc vineri seara pe raza localității de frontieră Paltin, din județul Suceava.

Un echipaj al poliției de frontieră care se afla pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie. Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către oamenii legii, acroșând intenționat pe unul dintre polițiștii de frontieră. “Imediat la fața locului a fost solicitată o ambulanță, colegul nostru fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale. În momentul de față este în afara oricărui pericol”, a precizat Ilie Poroch-Serițan, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție care a procedat la cercetarea zonei, iar la scurt timp autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat și incendiat, pe un drum forestier de pe raza localității Ulma, județul Suceava. In autoturism au fost descoperite mai multe pachete cu țigări incendiate. Au fost dispuse toate măsurile specifice, în colaborare cu Poliția și Jandarmeria, pentru identificarea conducătorului auto și luarea măsurilor legale. În cauză se vor efectua cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Articolul precedentPersoană găsită înecată într-un bazin de acumulare din apropierea stației de epurare Fălticeni
Articolul următorDe luni încep înscrierile la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava