O garsonieră dintr-un bloc de pe strada Gavril Tudoraș, din cartierul Obcini, din municipiul Suceava, a fost cuprinsă de flăcări, miercuri după-amiază, după ce proprietarul a dat foc intenționat.

La fața locului s-au deplasat pentru localizarea și lichidarea incendiului militarii Detașamentului de Pompieri Suceava cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

 

 

 

 

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta într-o garsonieră de la etajul întâi al blocului. Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Zeci de persoane din bloc s-au autoevacuat după ce au simțit miros puternic de fum pe casa scării. Aceștia au ieșit în fața blocului, unde au așteptat ca autoritățile să intervină.

 

 

 

 

Pompierii au stabilit cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Potrivit vecinilor incendiul a fost provocat chiar de proprietarul garsonierei, un tânăr de 27 de ani. Acesta a dispărut de la fața locului până la sosirea pompierilor.

 

 

 

 

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Articolul precedentCurs postuniversitar despre protecția datelor cu caracter personal, la USV
Articolul următorImagini care vă pot afecta emoțional: Ciobănesc schilodit de doi câini amstaff VIDEO