Imagini șocante au fost filmate pe un drum din localitatea suceveană Broșteni. Mai mulți copii au filmat doi câini din rasa amstaff care sfâșie un ciobănesc.

Animalul schilodit nu are stăpân. În cursul zilei de marți bietul animal a fost găsit cu ochii scoși și capul sfâșiat. Ciobănescul a ajuns în grija celor de la Asociația Casa lui Patrocle din Suceava, care încearcă să-i salveze viața. La început nu s-a știut ce s-a întâmplat cu acesta, dar între timp au apărut imagini cu chinul prin care a trecut câinele ciobănesc.

 

 

 

„Am primit poze de la oamenii din Broșteni cu acest cățel, în care ne-au scris cum și cât de cuminte era și cum se juca cu copiii! Un film despre un caine nevinovat care într-un minut a fost schilodit pe viață, căruia i s-a mutilat tot capul și i s-au mâncat ochii! Fără apărare și fără să aibă vreo vină, săracul încearcă să dea din cap și să se apere, însă este încolțit de doi amstafi de lupta care au tras din el ca dintr-o prada!

Un film despre cum se negociază durata macelului unui câine. Da, este vorba despre ciobănescul din Brosteni, despre câinii criminali care l-au hăcuit și despre proprietarii acestora! In filmare se aude clar conversația, baiatul filmează pentru a posta pe YouTube, în scurt timp apare și tatăl acestuia care încearcă să-l mustre, băiatul intervine să-i mai lase la luptă un minut. Știm numele proprietarului. Și ne așteptam ca organele în drept să se autosesizeze. Vom demara și noi plângerile legale, însă până atunci vrem sa vedem cine vede, cine aude, și cine mișcă ceva din punct de vedere legal!”, au scris pe pagina de facebook cei de la Asociația Casa lui Patrocle.

 

 

 

 

 

 

Localnicii din Broșteni spun că cei doi câini amstaff aparțin lui Ciprian Severin, în vârstă de 23 de ani, din localitate. Oamenii cer ca tânărul să fie tras la răspundere.

Articolul precedentPanică într-un bloc de garsoniere după ce un tânăr și-a incendiat locuința FOTO
Articolul următorDesființarea a trei spitale din Suceava și reducerea paturilor din celelalte, scenariul „horror” propus de Ministerului Sănătății