Merceds ML plin cu țigări de contrabandă, urmărit în trafic de la Falcău la Vicovu de Sus

Un autoturism Mercedes ML plin cu țigări de contrabandă a fost urmărit în trafic de polițiștii de frontieră din loalitatea Falcău până la Vicovu de Sus, unde a fost găsit abandonat.

Marți, 5 martie, în jurul orei 1.15, polițiștii de frontieră au depistat în trafic, la Falcău, un autoturism Mercedes ML despre care existau suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană. Imediat, polițiștii de frontieră au procedat la oprirea acestuia, însă conducătorul auto a ignorat semnalele regulamentare efectuate și a continuat deplasarea în mare viteză spre localitatea Vicovu de Sus.

Poliţiştii de frontieră au plecat în urmărorea autoturismului, iar la scurt timp acesta a fost găsit abandonat în curtea unui imobil de pe raza localităţii Vicovu de Sus. Proprietarul imobilului a declarat că autoturismul nu-i aparţine şi nu cunoaşte modul în care a ajuns în curtea sa, permiţând totodată oamenilor legii accesul pentru efectuarea cercetărilor.

În autoturismul abandonat au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, iar în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.940 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate de țigări în valoare de peste 186.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea anchetei.

Polițiștii de frontieră fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Articolul precedentUn autoturism răsturnat și două persoane la spital, după ce un șofer a intrat într-o depășire riscantă FOTO
Articolul următorExpoziția „Povestea Ștrumfilor” va fi vernisată joi, la Observatorul Astronomic