Medalii europene de aur obținute de doi sportivi ai CSM Suceava

Doi dintre sportivii Clubului Sportiv Municipal Suceava au obținut medalii de aur la Campionatele Europene pentru Tineret din Belarus.

Performanța a fost reușită în weekend, la Campionatele Europene de Canota pentru Tineret (U23). Competiția a avut loc în Belarus. Medalii de aur au reușit să obțină doi dintre sportivii CSM Suceava. Este vorba de Comsin Pascari și Alexandru Ciobâcă.

Cosmin Pascari (foto – al doilea din stanga) era deja campion mondial de tineret și campion european de seniori în acest an. Acum, sportivul și-a adăugat în palmares și titlul european de tineret în proba de patru rame. În barca campionilor se mai aflau alți doi sportivi care provin din județul Suceava: Vasile Țigănescu și Ștefan Berariu.

Alexandru Ciobâcă, celalalt sportiv de la CSM Suceava prezent în Belarus, a reușit să devină campion european de tineret în proba de doua rame, acolo unde a concurat alaturi de un alt sportiv din județul Suceava, Florin Lehaci.

Cu un total de opt medalii de aur, România a ocupat primul loc în clasamentul pe națiuni la Campionatele Europene de Tineret, în fata Greciei și Germaniei.

Foto: gazetasv.ro

Articolul precedentBukovina Vicovu de Jos va juca în Liga I la futsal
Articolul următorJudețul Suceava are oficial cel mai mic salariu mediu net din țară