Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, solicită demisia lui Virginel Iordache. Acesta spune că senatorul sucevean a adus prejudicii de imagine PSD chiar în campanie electorală.

Marian Oprișan i-a cerut acestuia demisia de onoare urgentă din cadrul PSD, dar și din funcția de senator, reproșându-i erori grave de conduită și deservicii de imagine aduse echipei social-democrate.

„Aceste gesturi sunt incompatibile cu social-democrația, precum și cu dedicarea echipei Partidului Social-Democrat de a clădi o relație sinceră și cinstită cu electoratul și cu întreaga țară. Domnul Virginel Iordache a dovedit lipsa oricăror valori comune cu viziunea și programul politic al PSD, dar și o iresponsabilitate periculoasă pentru funcția de Senator al acestei țări”, a declarat Marian Oprișan, vicepreședinte PSD și președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România.

„Îi solicit un minim gest de onoare: demisia imediată din funcția de senator și din cadrul Partidului Social Democrat. În prag de alegeri, este singura opțiune. Nu putem lăsa asemenea abuzuri și inconștiențe să păteze o campanie electorală demnă, eforturile unei echipe de zeci de mii de oameni și așteptările a milioane de români din țară și din Europa!”, a mai completat Marian Oprișan.

Citește și:

Director medical Spitalul Județean Suceava: “Virginel Iordache a făcut presiuni asupra medicilor, amenințând cu intervenții la conducerea Ministerului Sănătății” VIDEO

Articolul precedentCod galben de ploi pentru mai multe localități din județul Suceava
Articolul următorDoi ucraineni contrabandiști de țigări au fost prinși în flagrant de polițiștii de frontieră, la Bilca