Doi ucraineni contrabandiști de țigări au fost prinși în flagrant de polițiștii de frontieră, la Bilca

Doi cetățeni ucraineni care au cărat țigări de contrabandă peste fâșia verde au fost prinși în flagrant de polițiștii de frontuieră, în apropiere de localitatea Bilca.

Un echipaj al poliției de frontieră a observat, în apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care se deplasau spre interiorul țării, pe direcția localității Bilca, transportând în spate colete voluminoase. Imediat, s-a acționat pentru interceptarea persoanelor în cauză, efectuându-se somațiile legale prin voce, reuşindu-se reţinerea a doi cetăţeni ucraineni, de 23, respectiv 27 de ani.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate autoritățile de frontieră din Ucraina despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

Totodată, la fața locului polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete care conțineau cantitatea de 7.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 81.900 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Articolul precedentMarian Oprișan cere demisia lui Virginel Iordache
Articolul următorStrăzi inundate în Vatra Dornei după o ploaie torențială VIDEO