Incendiu de proporții la o gospodărie din Horodnic de Jos, miercuri dimineață. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Seriviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Horodnic de Jos și Horodnic de Sus, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o șură, precum și la acoperișul unei anexe și al unui atelier, construcții majoritare din lemn, cu pericol de propagare la casa proprietarului și la locuințele învecinate.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ patru ore și au ars șura, pe o suprafață de aproximativ 90 mp, și fânul depozitat în interior (circa 4 tone), acoperișul anexei pe 65 mp, acoperișul atelierului pe 50 mp, circa șapte metri cubi lemn de foc și alte bunuri din gospodărie. S-au degradat pe o suprafață de aproximativ 30 mp pereții anexei și ai atelierului.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința proprietarului și casele învecinate”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Sursă foto- video Facebook- Alex Alexander

Articolul precedentUn bărbat din municipiul Suceava a murit după ce s-a răsturnat cu buldoexcavatorul
Articolul următorUn șofer urmărit de polițiștii de frontieră s-a răsturnat cu autoturismul plin cu țigări de contrabandă FOTO