Urmărit de polițiștii de frontieră, un șofer s-a răsturnat cu mașina plină cu țigări de contrabandă într-un șanț. Individul a reușit să iasă din autoturism și a fugit într-o pădure.

Marți, în jurul orei 17.30, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a identificat un autoturism de teren fără număr de înmatriculare, care se deplasa de la frontiera de stat spre localitatea Straja – județul Suceava.

Oamenii legii au acționat pentru oprirea autoturismului, efectuând semnalele regulamentare, însă conducătorul maşinii nu a oprit, a efectuat o manevră de întoarcere și a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în șanț.

Șoferul a ieșit din mașină și a fugit în pădurea din apropiere.

În autoturismul respectiv polițiștii de frontieră au descoperit 14.870 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 174.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentIncendiu violent la o gospodărie din Horodnic de Jos VIDEO
Articolul următorCod galben de instabilitate atmosferică pentru județul Suceava