Spargere ca în filme la un depozit din Șcheia, localitate aflată în carantină. Hoții au decupat un perete metalic al clădirii și au scos din interior mai multe bunuri.

În noaptea de duminică spre luni, ora 02.45, în dispeceratul unei firme de securitate din municipiul Suceava a fost transmis un eveniment de efracție la un depozit din zona Șcheia.

Imediat la fața locului au ajuns agenții firmei de pază care au constatat că peretele depozitului era decupat, iar mai multe bunuri erau adunate și pregătite pentru a fi luate.

La fața locului au ajuns și polițiștii care fac cercetări pentru identificarea autorilor.

Reprezentanții firmei de pază susțin că hoții au fost opriți la timp și că nu au reușit să fure nimic din depozit.

„Au fost alertate echipajele de intervenție ale societății care au ajuns în aproximativ cinci minute la fata locului. În obiectiv agenții de intervenție ai NGGS au constatat că peretele depozitului era decupat, iar mai multe bunuri erau adunate și pregătite pentru a fi luate. A fost solicitată Poliţia la fața locului de către dispecerul de serviciu al societății de securitate. Datorită faptului că intervenția firmei noastre a fost promptă nu a existat niciun prejudiciu”, au precizat reprezentanții firmei de pază NGGS.