Goian refuză Foresta. Război al declarațiilor între fostul internațional și președintele Andrei Ciutac

Fostul internațional Dorin Goian a declinat oferta de a antrena clubul Foresta Suceava, refuzul generând un război al declarațiilor cu președintele Andrei Ciutac.

Dorin Goian a declinat oferta de a antrena Foresta în sezonul viitor. Anunțul a fost făcut de presedintele clubului sucevean, Andrei Ciutac. „În urma discuțiilor purtate cu Dorin Goian, acesta a declinat propunerea noastră de a antrena Foresta Suceava. În acest context, ne vedem nevoiți să căutam o altă soluție pentru ocuparea băncii tehnice, soluție care să ne creeze premisele atingerii obiectivului trasat, promovarea în Liga a II-a”, a precizat Andrei Ciutac.

Dorin Goian nu ar fi fost de acord cu oamenii cu care ar fi trebuit să lucreze la Foresta

„Ne-am întâlnit de doua ori și m-am lamurit că cei de la Foresta sunt pe alta lume. Discuțiile s-au sistat în momentul în care mi s-au impus în staff-ul tehnic anumiți oameni, cum ar fi Vespazian Colban pe postul de director sportiv. Sunt anumite persoane de acolo pe care nu aș fi vrut să le vad în vestiar. Eu aș fi vrut să lucrez în continuare cu Daniel Bălan, Marius Lup și chiar cu Florin Cristescu pentru că suntem suceveni. De asemenea, unii jucători, cum ar fi Cerlinca, au interzis pe Areni, pentru că și-au permis să depună memorii împotriva Forestei. Păi, dacă nu au fost plătiți… Și eu aș fi depus. Cei de acolo trebuie să-și asume ce au făcut în trecut”, a spus Dorin Goian, citat de GazetaSV.ro.

Andrei Ciutac, președintele clubului Foresta, a venit ulterior cu un drept la replică la declarațiile făcute de Dorin Goian.

„Deciziile privind staff-ul administrativ al clubului trebuia să le ia în momentul în care a fost președintele clubului și în nici într-un caz din postura de antrenor. Atunci, în schimb a preferat să părăseasca clubul în loc să caute o soluție viabilă. (..) Cred că lui Dorin îi este mai mult frică de un nou eșec la Foresta, decât de componenta staff-ului clubului”, a replicat Andrei Ciutac.

Acuzații reciproce între Dorin Goian și Andrei Ciutac

„Cu Goian președinte, echipa a terminat pe locul 9 în Liga a II-a. Am avut coloană vertebrală și am plecat! Goian a organizat meciul cu Steaua, a adus lumea la stadion, iar la un moment dat Foresta era pe locul 3 în Liga a II-a. Ciutac a retrogradat echipa în Liga a III-a, unde și acolo gâfâie. Să nu vorbească Ciutac despre ce a făcut sau n-a făcut Goian la Foresta. Să-și vadă de treaba lui. El cu Ungurian. Știu că atârnă greu de gâtul lor această piatră, faptul că echipa a retrogradat cu ei la timonă. Toți jucătorii vorbesc că cei de la Foresta sunt țepari. Îmi pare rău că fotbalul sucevean a ajuns să fie condus de Ciutac și de Ungurian. E o rușine pentru sportul local”, a fost replica lui Dorin Goian.

„Goian continuă să își însușească lucruri pe care nici pe departe nu le-a făcut. Meciul cu Steaua a fost făcut cu sprijinul Primăriei și n-ar fi rău să își aducă aminte cine a gândit contractul și l-a asigurat că acesta este impecabil din toate punctele de vedere. Și tot așa să își amintească că tremura de fiecare dată când semna o hârtie. A avut coloană vertebrală când a plecat din club fără să anunțe pe nimeni dintre cei cu care a colaborat, noi restul aflând din presă de plecarea lui? Dacă știam că aici se va ajunge în momentul în care l-am sunat și i-am propus acest lucru, nu ca nu l-aș fi sunat, dar nici nu puneam mâna pe telefon!”, a transmis Andrei Ciutac.

Foto: gazetasv.ro

Articolul precedentPercheziții la Vicovu de Sus și Straja. Au fost confiscate țigări în valoare de peste 320.000 lei, dar și o arbaletă VIDEO
Articolul următorCodul galben de inundații prelungit până vineri seară