Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T., au desfăşurat trei percheziţii domiciliare pe raza localităților Vicovu de Sus și Straja, din județul Suceava, într-un dosar penal privind contrabanda cu ţigări.

În urma acţiunii au fost confiscate aproximativ 27.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, iar un vicovean a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă de 30 de zile.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinți, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți au continuat cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale într-un dosar de contrabandă cu ţigări. 

Astfel, în data de 03 iunie, ora 14.50, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Mehedinți, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, sub coordonarea procurorului de caz, au organizat și desfășurat o acțiune în cadrul căreia au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Vicovu de Sus și Straja, din județul Suceava, în diferite locaţii unde existau suspiciuni că sunt depozitate ţigări de contrabandă.

În urma perchezițiilor domiciliare a fost descoperită cantitatea de 26.718 pachete cu ţigări, diferite mărci, fără marcaje fiscale sau marcate necorespunzător, precum și o arbaletă în valoare de aproximativ 2.900 lei.

Ţigările, în valoare totală de aproximativ 321.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă și constituirea unui grup infracțional organizat.

Totodată, pe numele unuia dintre proprietarii imobilelor, cetățeanul român, B.M., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza localității Vicovu de Sus, a fost emisă ordonanţă de reținere pentru 24 de ore, urmând ca bărbatul să fie prezentat Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mehedinti cu propunere de arestare preventivă de 30 de zile.

Articolul precedentUn bărbat din Marginea și-a bătut soția și i-a distrus mașina
Articolul următorGoian refuză Foresta. Război al declarațiilor între fostul internațional și președintele Andrei Ciutac