Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost, vineri, alături de primarul Ilie Boncheș pe șantierele din municipiul Vatra Dornei.

Gheorghe Flutur a declarat că Primăria Vatra Dornei a dovedit mult curaj și a reușit să deschidă mai multe șantiere pentru executarea de ample lucrări la obiective de infrastructură din municipiul – stațiune.

„Prin două proiecte de peste 6 milioane de euro au început lucrări de reabilitare și modernizare de străzi și a variantei de pe Valea Bistriței. Vor fi lucrări de asfaltare pe mai bine de un sfert din străzile municipiului”, a declarat Flutur.

El a precizat că la Cazinoul din Vatra Dornei se execută lucrări de captare și drenare, fiind  în derulare un proiect amplu de 5 milioane de Euro, aprobat chiar în timpul mandatului său de președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

„La centrala termică s-a finalizat montarea primului cazan. Urmează a fi instalat încă un cazan și s-a trecut la reabilitarea rețelei termice, inclusiv în stațiune.Vom veni și noi, Consiliul Județean Suceava,  cu sprijin pentru ca până în luna septembrie peste 3000 apartamente racordate la sistemul centralizat să beneficieze de apă caldă. Dornenii au nevoie și de gaz metan astfel că solicităm încă o dată Guvernului să finalizeze aducerea gazului metan la Vatra Dornei”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava.

Articolul precedentProcesiunea moaștelor Sfântului Ioan pe străzile Sucevei, păzită de jandarmi de la Bacău
Articolul următorImagini spectaculoase cu patru urși ieșiți din pădure să mănânce VIDEO