Imagini spectaculoase cu patru urși ieșiți să mănânce la un punct de hrănire au fost postate pe pagina de facebook a Regiei Naționale a Pădurilor -Romsilva.

Filmarea a fost făcută chiar de șeful Ocolului Silvic Broșteni, Cătălin Gemănar, într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni, din cadrul Direcției Silvice Suceava.

În imagini se vede cum patru urși, ieșiți din pădure, mănâncă la un punct de hrănire pentru cervide și mistreți, amenajat de pădurari.

„Regia Națională a Pădurilor – Romsilva gestionează 248 de fonduri cinegetice și asigură faunei anual, peste 5000 tone de hrană complementară și 300 tone de sare.Hrănirea este intensificată în perioada rece a anului, iarna, când datorită condițiilor vitrege de mediu, hrana naturală este deficitară”, au precizat reprezentanții Regiei Naționale a Pădurilor –Romsilva.

Direcția Silvică Suceava administrează prin intermediul celor 24 de ocoale silvice, peste 270 de mii de hectare păduri de stat, din care 21.000 de hectare prin intermediul Ocolului Silvic Broșteni.

Articolul precedentGheorghe Flutur a fost împreună cu primarul Ilie Boncheș pe șantierele din Vatra Dornei FOTO
Articolul următorObligațiile angajatorilor în perioadele cu temperaturi ridicate extreme