Un polițist de 49 de ani a fost găsit marți seara spânzurat în casa sa din localitatea Mihoveni, comuna Șcheia.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mama bărbatului, care locuiește la doar câteva case distanță de gospodăria fiului său.

Femeia a venit în vizită la acesta și l-a găsit pe bărbat spânzurat într-o casă bătrânească din gospodărie. Aceasta a sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care din nefericire nu a mai putut face nimic pentru bărbat, declarând decesul acestuia. De asemenea, la fața locului au ajuns polițiștii. Criminaliștii au făcut cercetări și au adunat probe. Din primele informații bărbatul nu a lasat nici un bilet de adio prin care să explice gestul extrem.

Acesta era agent de ordine publică la Secția de Poliție din Burdujeni, din municipiul Suceava. Potrivit apropiaților acesta mai avea doar câteva luni până ieșea la pensie. Aceștia susțin că bărbatul ar fi ieșit la pensie, dar a fost rechemat la muncă, după ce i s-a calculat greșit perioada de pensionare.

Polițistul era divorțat și avea o fiică minoră. Apropiații sunt șocați de gestul acestuia.

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România  DECUS, criminalistul Bogdan Bănică, a scris pe facebook un mesaj cutremurător referitor la moartea colegului său: „.. Uneori nu luăm cele mai bune decizii. Alteori le alegem chiar pe cele mai proaste. Nimeni nu știe ce a fost în mintea ta, Vasile, când mai aveai atât de puțin până la pensie…
Ai tras o viață la căruța asta cu cai de lemn intitulată magnific „Poliția Română” și ai ales să pleci așa…
Oficial, probabil că toți cei ce au greșit față de tine sunt acoperiți de hârtii, noi toți însă știm că pensionarea și apoi rechemarea ta la muncă te-au afectat enorm…până ai cedat…
Ai clacat în fața mojiciilor și nimicniciilor sistemului pe care l-ai slujit atâția ani, Vasile…răpus de griji, de „sfaturi” perfide și visuri neîmplinite…”, este mesajul postat de acesta.

Articolul precedentO tânără a luat un pumn de pastile după o ceartă cu iubitul
Articolul următorÎmprumut de zece milioane de lei din Trezorerie pentru înclăzirea centralizată