FOTO Grădinița cu Program Normal „Obcini” a sărbătorit zece ani de la înființare

Grădinița cu Program Normal „Obcini” a sărbătorit zece ani de la înființare printr-un schimb de experiență cu cadre didactice din Republica Moldova.

Grădinița cu Program Normal „Obcini” a organizat săptămâna aceasta un schimb de experiență cu cadre didactice de la Grădinița Nr. 3 Strășeni din Republica Moldova, Grădinița cu program prelungit „Gulliver” Suceava, Grădiniția cu Program Normal „Țăndărică” Suceava, Grădinița cu Program Normal „Dumbrava Minunată” Dumbrăveni și Grădinița cu Program Prelungit „1,2,3” Suceava. Proiectul, aflat în al treilea an de desfășurare, a fost intitulat în acest an „Sub centenarul Marii Uniri. Totodată, evenimentul a marcat și împlinirea a zece ani de la inaugurarea Grădiniței cu Program Normal „Obcini”.

La eveniment au mai participat și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, inspectorul școlar general al IȘJ Suceava, Cristian Cuciurean, inspectorul școlar general adjunct Alexandra Chirilă și cadre didactice de la Grădinița nr. 3 Strășeni din Republica Moldova.

Aprecieri și mulțumiri adresate cadrelor didactice

„Cu emoții în glas ne amintim ce a fost, cât de greu, câte griji și cât efort s-a depus pentru înființarea acestei grădinițe din ziua de azi. Îndeosebi, mulțumim domnului primar al Sucevei pentru sprijin, efort și înțelegere. Dacă vă întrebați cum s-a putut, să ne amintim cât s-a zbătut doamna director de la Grădinița cu Program Normal nr. 15, Elena Todereanu, arătând mereu condițiile care erau la parter de bloc, frig, lipsă de spațiu, mobilier învechit, neadaptat noilor condiții de bună educație a unor copii dintr-un cartier mare al Sucevei.

Într-un miez de februarie 2009, minunea s-a întâmplat, datorită demersurilor emoționante de a întemeia, absolut necesar, o gradiniță plină de copii dornici de a avea o unitate mare și frumoasă. Astfel, cele două grădinițe de la parter de bloc, s-au unit și-au primit botezul și la propriu și la figurat de Grădinița cu Program Normal „Obcini” Suceava.

Încă o dată mulțumiri domnului primar, Inspectoratului Școlar Suceava pentru sprijinul acordat, dnei Todereanu Elena și totodată întregului colectiv didactic pentru performanțele obținute pe parcursul acestor 10 ani și dăruirea cu care își desfășoară zilnic activitatea precum si parintilor pentru implicare”, a menționat Maria Todereanu, director al Grădiniței cu Program „Obcini”.

Articolul precedentStrăzi inundate în municipiul Suceava după ploaia torențială VIDEO
Articolul următorDouă case și o anexă, cuprinse de flăcări la Nisipitu VIDEO