Incendiu de proporții în noaptea de sâmbătă spre duminică în satul Nisipitu, comuna Ulma.  Două case și o anexă au fost cuprinse de flăcări. Incendiul a pornit de la un autoturism din curte.

La fața locului au intervenit cu cinci autospeciale militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Brodina și Straja.

La sosirea echipajelor, ardeau două case de locuit și o anexă, construcții majoritare din lemn, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

În urma incendiului au ars cele două locuințe și un adăpost de animale pe o suprafață totală de aproximativ 280 mp.  Au mai ars bunuri din gospodărie și un autoturism care era parcat în curte și de la care au izbucnit inițial flăcările, ce s-au propagat ulterior la construcții.

Pompierii s-au luptat mai bine de cinci ore să stingă incendiul.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat o a treia casă de locuit și un garaj (din aceeași gospodărie), cu bunurile aferente”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Articolul precedentFOTO Grădinița cu Program Normal „Obcini” a sărbătorit zece ani de la înființare
Articolul următorUn cablu electric defect a provocat un incendiu puternic la o gospodărie din Salcea VIDEO