FOTO Absolvenții școlii de jandarmi Fălticeni și-au primit gradele militare

349 de absolvenți ai Școlii de subofițeri jandarmi Fălticeni au primit, vineri, în cadrul unei ceremonii, gradul militar de sergent major.

Ceremonia de absolvire a Școlii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni a avut loc vineri dimineață. Totodată a fost acordat gradului militar de sergent major celor 349 de absolvenți din promoţia octombrie 2017 – iulie 2018.

Festivitatea a debutat cu prezentarea onorului colonelui Medvichi Cezar, împuternicit adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române. A urmat alocuţiunea comandantuuil şcolii, col. Postelnicu Ionel, și o rugăciune de binecuvântare a promoţiei.

S-a dat apoi citire ordinului inspectorului general al Jandarmeriei de acordare a gradului de sergent major promoţiei octombrie 2017 – iulie 2018. A fost citit și ordinul inspectorului general privind desemnarea şefului de promoţie şi înscrierea numelui acestuia pe placa de onoare.

Au fost acordate diplome absolvenţilor cu cele mai bune rezultate la învăţătură: sg.maj. Ciobanu Marian, sg.maj. Prundar Gheorghe, sg.maj. Brad Camelia. A luat cuvântul şeful promoţiei octombrie 2017 – iulie 2018, sergent major Ciobanu Marian (media 9,29).

Au rostit alocuțiuni comisar șef de poliție Radu Cătălin, reprezentant al M.A.I., primarul Coman Cătălin și prefectul Adomnicăi Mirela Elena.

După discursul colonelui, Medvichi Cezar, împuternicit adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, a urmat defilarea absolvenţilor în aplauzele asistenţei şi pe ritmurile Muzicii Militare ale Brigăzii 15 Mecanizate „Podul Înalt” Iaşi.

În aceeaşi zi, subofiţerii au fost repartizaţi la grupările mobile ale Jandarmeriei Române și Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, în funcţie de media generală de absolvire, urmând a se prezenta la unităţile operative începând cu data de 30 iulie 2018.

Articolul precedentDoar 1.932 de candidați pe cele 3.140 de locuri oferite la admiterea la USV
Articolul următorVIDEO Luni încep reparațiile la podul rutier afectat de inundații, pe DN 2H, la Milișăuți