Un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a observat, marți după-amiază, mai multe persoane care transportau, în spate, de la frontiera de stat spre localitatea Lupcina, mai multe colete voluminoase.

Oamenii legii au acționat pentru reținerea celor în cauză, dar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele și au fugit către teritoriul ucrainean.

Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această data nu s-au oprit și au fugit pe teritoriul statului vecin.

La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 11.320 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 132.444 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

Articolul precedentHoții care au spart casele afaceriștilor din Suceava, reținuți VIDEO
Articolul următorO tânără a fost lovită de o mașină chiar pe trecerea de pietoni VIDEO