Doi tineri suceveni au fost arestați preventiv la Cluj Napoca pentru trafic de droguri. Aceștia au fost prinși cu aproape un kilogram de canabis.

În data de 14 noiembrie, Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție, în cursul zilei de joi, au depistat doi bărbați, de 21 și 22 de ani, din județul Suceava, care aveau asupra lor 880 de grame canabis, 15 grame de MDMA, 9.800 de lei și un cântar electronic de precizie.

La fața locului, s-a deplasat o echipă din cadrul Serviciului Antidrog – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca pentru continuarea investigațiilor. Astfel, la scurt timp de la depistarea celor doi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 74 de grame de canabis, zece grame amfetamină, trei laptop-uri, o unitate centrală, patru telefoane mobile, 15.000 de lei și instrumente pentru consum de droguri.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a celor doi suceveni, iar ulterior aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Tinerii sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc.