foto arhivă

Hoț cu tupeu. Un tânăr de 19 ani, din orașul Dolhasca, a furat telefonul de serviciu dintr-o secție de poliție. Furtul a avut loc în data de 6 septembrie. Tânărul fusese chemat la Poliția orașului Dolhasca pentru cercetări, în cazul unor furturi de animale.

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, acesta a găsit într-o încăpere din secția de poliție telefonul mobil pe care și l-a însușit. Pentru toate furturile comise, individul a fost arestat preventiv, Judecătoria Fălticeni emițând mandatul de arestare preventivă pe numele tânărului pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 4 octombrie.

În data de 4 iulie, acesta  a încercat să vândă un cal furat la o stână de pe raza localității de domiciliu. Proprietarului  i s-a părut suspect tânărul și a sunat la 112. Polițiștii deplasați la fața locului l-au găsit pe acesta în interiorul stânei. Tănărul a încercat să fugă,  dar a fost prins și imobilizat de agenți. Acesta le-a spus oamenilor legii că a furat calul de pe o pășune situată în satul Probota, orașul Dolhasca. De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta a comis mai multe furturi de animale pe raza orașului Dolhasca și a comunei Lespezi, judetul Iași.

Articolul precedentAutoturism cu țigări de contrabandă, abandonat după o urmărire în trafic FOTO
Articolul următorIncendiu provocat intenționat într-o gospodărie din orașul Cajvana VIDEO