Gospodărie din Cajvana mistuită de un incendiu. Focul a fost pus intenționat.

Alarma de incendiu s-a dat în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02.40. La fața locului au intervenit cu șase autospeciale de stingere militarii Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților Cajvana și Arbore.

La sosirea echipajelor, ardeau violent anexele gospodărești și o parte din acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie  și la alte două proprietăți, aflate în imediata apropiere (aproximativ doi metri distanță).

Incendiul a fost lichidat după mai bine de patru  ore. Au ars depozitul de furaje, adăpostul de animale și magazia de lemne, corp comun, pe o suprafață totală de 112 mp, bucătăria de vară pe 40 mp, acoperișul garajului pe 24 mp și aproximativ 20 mp din acoperișul locuinței. Au mai ars obiecte de mobilier, bunuri casnice și aproximativ șase tone de fân. S-au degradat pereții casei pe aproximativ 120 mp.

Potrivit pompierilor flăcările au  izbucnit din depozitul de  furaje,  cauza  probabilă fiind   folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Articolul precedentCulmea tupeului. Un tânăr din Dolhasca a furat telefonul de serviciu dintr-o secție de poliție
Articolul următorUn adolescent de 14 ani s-a tăiat cu drujba la picior