Crimă într-o casă din Vatra Dornei. Suspectul, un cetățean italian, a fost reținut în arest

Un cetățean italian care este acuzat că și-ar fi omorât cu un cuțit prietenul la care se afla în vizită a fost reținut în arestul IPJ Suceava.

Totul s-a întâmplat vineri după-amiază, în locuința lui Ionel Gabriel Iacob, un tânăr de 20 de ani din Vatra Dornei. În locuință se mai afla iubita lui în vârstă de 18 ani și cetățeanul italian Damiani Davide, de 20 de ani, aflat de câteva zile în vizită la cei doi.

Vineri după-amiază, între Ionel Gabriel Iacob și iubita lui a izbucnit o ceartă Tânărul și-a lovit iubita peste față, moment în care în altercație a intervenit și cetățeanul italian. Damiani Davide i-a aplicat gazdei o lovitură cu un cuțit de bucătărie în spate, în zona toracală. Victima s-a prăbușit pe pardoseală, unde a fost găsită de echipajul de ambulanță care a intervenit în urma sesizării prin 112.

Iubita tânărului a încercat să-i oprească hemoragia prin presarea plăgii cu palmele, însă nu a reușit. Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul lui Iacob Gabriel Ionel.

Imediat după ce și-a înjunghiat prietenul cu cuțitul, italianul a ieșit afară și i-a cerut unui vecin să apeleze serviciul de urgență și să solicite intervenția unei ambulanțe.

În urma cercetărilor, italianul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de „omor” şi a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava. Sâmbătă italianu urma să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Articolul precedentProiect inedit al Bibliotecii Bucovinei: livrări de carte la domiciliu pentru persoanele care nu se pot deplasa
Articolul următor130 de persoane legitimate de polițiștii noaptea în parcurile și locurile de joacă din Suceava