130 de persoane legitimate de polițiștii noaptea în parcurile și locurile de joacă din Suceava

razii nocturne

Zeci de polițiști, jandarmi și polițiști locali au participat la o acțiune în parcurile, locurile de joacă și în zona magazinelor non-stop din municipiul Suceava.

Siguranţa în spațiul public este una dintre cele mai mari îngrijorări ale comunităţii. Acesta este motivul pentru care în seara zilei de 21 martie, între orele 20.00-24.00, a fost desfășurată o acțiune în zona parcurilor, spațiilor de joacă pentru copii, teraselor și magazinelor cu program non stop. La acțiune au participat în total 33 polițiști, 9 jandarmi și 6 polițiști locali, cu 12 autospeciale din dotare.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 130 de persoane, față de 38 dintre acestea luându-se măsura avertizării cu privire la modul de comportare în societate. Au fost verificați opt agenți de pază și au fost legitimate, stabilindu-se situația juridică a acestora, 20 de persoane străine de localitate. Au fost verificate 37 de obiective și peste 100 de autovehicule.

Toate persoanele identificate sub influenţa băuturilor alcoolice sau care vagabondau au fost îndepărtate din zona parcurilor, fiind direcţionate către domiciliile lor, iar în unele cazuri dispunându-se transportul la unităţi medicale.

Articolul precedentCrimă într-o casă din Vatra Dornei. Suspectul, un cetățean italian, a fost reținut în arest
Articolul următorIncendiu în municipiul Suceava. O casă a fost cuprinsă de flăcări VIDEO