Un bărbat de 45 de ani, din comuna Bălăceana, a ajuns la spital în urma unui accident de muncă. Incidentul s-a petrecut în cimitirul evreiesc din muncipiul Suceava, în timp ce muncitorul necalificat repara un monument funerar. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava.

Joi dimineață, bărbatul împreună cu o echipă de muncitori s-a deplasat la cimitirului respectiv. În jurul orei 09.30 echipa de muncitori a plecat în cimitir rămânând doar bărbatul de 45 de ani care efectua lucrări de şlefuire a monumentului funerar cu ajutorul unui polizor unghiular prevăzut cu disc abraziv lamelar.

La un moment dat, muncitorul s-a împiedicat şi în cădere s-a lovit cu faţa de discul abraziv al polizorului aflat în funcţiune. Acesta a solicitat o ambulanţă care l-a preluat şi transportat la U.P.U. Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Articolul precedentBătaie la o pensiune din Vatra Dornei. Polițiștii veniți să aplaneze conflictul au fost înjurați și amenințați
Articolul următorUn bărbat a ajuns în comă profundă la spital după ce a fost imobilizat de jandarmi VIDEO