Bătaie la o pensiune din Vatra Dornei. Totul a pornit după ce șeful unei echipe de muncitori i-a reproșat administratorului clădirii că oamenii săi nu au apă caldă în spațiile închiriate. Cearta a degenerat într-o bătaie generală. Mai mult, polițiștii veniți la fața locului pentru a calma spiritele au fost înjurați și amenințați.

Joi după amiază, în jurul orei 18.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 că la pensiunea respectivă are loc o bătaie.  Oamenii legii au stabilit că în urmă cu trei zile, administratorul societății comerciale, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a închiriat o parte din camerele pensiunii unei echipe de șase muncitori, angajații unei firme din Botoșani, care efectuează lucrări la un pod din localitate.

Joi, în jurul orei 17.30, între bărbatul de 48 ani, din municipiul Vatra Dornei și un bărbat de 62 ani, din municipiul Botoșani, șeful echipei de muncitori, a avut loc o discuție în contradictoriu, pe motiv că administratorul spațiilor de cazare nu le-ar fi oferit muncitorilor apă caldă menajeră. Discuția dintre cei doi a degenerat, iar la un moment dat, administratorul pensiunii l-a lovit cu pumnul pe șeful echipei de muncitori.

Ceilalți muncitori au intervenit pentru aplanarea scandalului, moment în care bărbatul din Vatra Dornei a chemat  în ajutor la fața locului două cunoștințe, doi tineri de 23 și 25 de ani, ambii localnici. Aceștia din urmă au urcat la etajul imobilului, iar unul dintre ei l-a lovit pe șeful echipei de muncitori, care se refugiase pe unul dintre balcoanele clădirii. Ulterior, cei doi tineri au pătruns fără drept în camera în care era cazat un alt muncitor, pe care, de asemenea, l-au lovit.

La sosirea la fața locului a echipajului de ordine publică care a intervenit pentru aplanarea scandalului, administratorul clădirii a început să se manifeste agresiv, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare polițiștilor și i-a amenințat cu acte de violență.

Ulterior, pentru că agenții se aflau în minoritate, conducerea subunității a suplimentat efectivele din teren, fiind trimise mai multe echipaje de polițiști. Acestea au intervenit și s-a reușit aplanarea scandalului și conducerea agresorilor la sediul Poliției Vatra Dornei, în vederea continuării cercetărilor.

Agenții au depus o plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ultraj”, legat de producerea evenimentului fiind informat și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

În cauză au fost întocmite dosare penale.

Față de agresori urma să fie dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Articolul precedentȚigări de contrabandă ascunse în pereții unui microbuz FOTO
Articolul următorAccident de muncă într-un cimitir din municipiul Suceava. Un muncitor a ajuns la spital