Un bărbat de 50 de ani din municipiul Vatra Dornei a ajuns în comă profundă la spital după ce a fost imobilizat de jandarmi. Incidentul a avut loc, vineri seară, într-un parc din municipiul Vatra Dornei, unde se desfășura un spectacol folcloric.

Individul este acuzat că, în timp ce se afla în apropierea scenei de spectacol, a pipăit o minoră de 12 ani.

„O patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii și Tineret, a fost sesizată de o persoană că în apropierea scenei de spectacol, un bărbat a atins-o în mod indecent și repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat în zona respectivă, unde l-a identificat pe bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani. Jandarmii au încercat minute bune să-l imobilizeze pe individ. La un moment dat intervine o jandarmeriță care îi pulverizează bărbatului în față spray lacrimogen, acesta rămânând nemișcat.

„Bărbatul a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare. La scurt timp bărbatul și-a pierdut cunoștința iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat si transportat la spitalul din localitate”, se arată în comunicatul de presă transmis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava.

Dorneanul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Suceava. Acesta a ajuns la UPU Suceava în comă profundă.

sursă video Facebook Ioana Ciurlea

Articolul precedentAccident de muncă într-un cimitir din municipiul Suceava. Un muncitor a ajuns la spital
Articolul următor„Diaspora – Educaţie şi Formare.AmbasaDOR DE BUCOVINA”, la USV