Mai multe autoturisme au fost vandalizate cu mesaje obscene în municipiul Rădăuți.

Imagine

Fotografii cu mașinile inscripționate cu vopsea roșie au fost publicate pe rețelele de socializare. Internauții susțin că autoturismele respective ar aparține unor profesori de la Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuți și că cel mai probabil niște elevi le-au inscripționat pentru a se răzbuna pe aceștia.

Imagine

Potrivit polițiștilor, în cursul zilei de joi, doi rădăuțeni au făcut plângere la poliție că mașinile le-au fost inscripționate cu mesaje obscene.

În data de 30 ianuarie, în jurul orei 07.20, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de către un bărbat de 45 de ani, din municipiul Rădăuţi, cu privire la faptul că în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, persoane necunoscute i-au vandalizat autoturismul marca Dacia, care era parcat în faţa imobilului situat pe strada Petre Liciu, din municipiul Rădăuţi.

Proprietarul autoturismului a declarat că în data de 29 ianuarie a parcat mașina în faţa imobilului, iar a doua zi dimineață a găsit-o vandalizată. Persoane necunoscute au scris cu spray de culoare roşie pe capotă, pe portiera dreapta faţă şi aripa dreapta faţă,mesaje cu caracter obscen. De asemenea, ambele numere de înmatriculare erau pulverizate în întregime cu spray de culoare roşie.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „distrugere”.

Imagine

În aceeași zi, un bărbat de 59 de ani, din municipiul Rădăuți, a sunat la poliție și a anunțat că și-a găsit autoturismul vandalizat. Acesta a declarat că în data de 29 ianuarie a parcat autoturismul marca Peugeot în faţa imobilului situat pe strada Gheorghe Lazăr, din municipiul Rădăuţi, iar a doua zi l-a găsit vandalizat. Și acest autoturism era scris cu mesaje cu caracter obscen pe luneta spate, pe portiera stânga faţă şi portiera stânga spate, precum şi pe capota, iar ambele numere de înmatriculare erau pulverizate în întregime cu spray de culoare roşie.

Polițiștii au întocmit și în acest caz dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de  „distrugere”.

Proprietarii autoturismelor vandalizate sunt doi profesori de la Colegiul Tehnic „Andronic Motrescu”, unul de biologie şi celălalt de religie, şi un profesor de matematică de la Colegiiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.

Oamenii legii fac cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea lor la răspundere.

Sursă foto Facebook Dany Ioana Escu

Articolul precedentSancțiuni în valoare de aproape 195.000 lei aplicate de ITM Suceava în luna decembrie
Articolul următorFălticeni. Pentru 20 de pet-uri sau doze de aluminiu primești un copăcel tuia