Tânăr arestat la solicitarea procurorilor italieni pentru un viol din 2009

Un tânăr sucevean a fost arestat la solicitarea autorităților italiene care susțin că ar fi principalul suspect în cazul unui viol comis în urmă cu zece ani.

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, din comuna Moldova Suliţa, județul Suceava, a fost arestat provizoriu de Curtea de Apel Suceava, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare italiene. Tânărul este principipalul suspect în cazul unui viol care a fost comis în martie 2009.

Conform mandatului european de arestare, bărbatul este acuzat că la 25 martie 2009 ar fi ameninţat cu un cuţit și a lovit victima, i-a imobilizat mâinile și a obligând-o să întreţină raporturi sexuale, chiar dacă victima striga după ajutor.

Suspectul a fost audiat în prezenţa unui avocat din oficiu, fiindu-i înmânat un exemplar al mandatului de arestare, tradus în limba română, unde a putut citi acuzaţiile care i se aduc. Curtea de Apel Suceava a dispus arestarea provizorie a suceveanului pentru 15 zile. Pentru data de 13 iunie a fost stabilit termen pentru analizarea cererii de extrădare.

Articolul precedentBroșura de admitere la liceu, în format electronic pe siteul IȘJ Suceava
Articolul următorUn tânăr a fost rănit după ce motocicleta sa a fost lovită de un cerb