Broșura de admitere la liceu, în format electronic pe siteul IȘJ Suceava

Broșura de admitere la liceu pentru județul Suceava a fost publicată în format electronic pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean Suceava.

Pentru că broșura de admitere la liceul nu a ajuns încă în mâinile elevilor, documentul a fost publicat în format electronic pe pagina de internet IȘJ Suceava. Broșura a apărut pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar la doar câteva zile înainte ca elevii claselor a VIII-a să încheie cursurile ciclului gimnazial.

Broșura poate fi descărcată de la adresa https://www.isj.sv.edu.ro/images/Docs/Admitere/2019/2019/8_Brosura_admitere_inv_liceal_si_profesional_2019.pdf.

Planul de școlarizare pentru județul Suceava, pentru anul școlar 2019-2020, include 182 de clase la învățământul liceal, trei clase la învățământul liceal seral, cinci clase la învățământul liceal frecvență redusă, 77 de clase la învățământul profesional, inclusiv dual, 14 clase învățământ postliceal, dintre care 13 la zi și una la seral, două clase învățământ de maiștri seral și 13 clase la învățământul special, dintre care una la învățământ liceal zi și 12 la învățământ profesional zi, inclusiv dual.

Articolul precedentLicitație pentru modernizarea a cinci străzi de pământ din Suceava
Articolul următorTânăr arestat la solicitarea procurorilor italieni pentru un viol din 2009