Moarte cumplită pentru un bărbat de 35 de ani din localitatea Marginea. Acesta a murit strivit de camionul pe care îl repara. Tragedia s-a petrecut vineri după amiază, pe raza localității Marginea.

Bărbatul, administratorul unei firme din localitate, a parcat camionul în spatele casei sale, pentru a efectua câteva reparații la acesta. Vehiculul fusese cumpărat recent.

Acesta a asigurat camionul folosind două piedici pe care le-a montat la roata dreapta spate, atât în faţa roţii cât şi în spatele roţii, apoi folosind două cricuri hidraulice, a ridicat puntea faţă a vehiculului, a desfăcut prezoanele şi a demontat roata din dreapta faţă. La roata stânga faţă acesta a desfăcut doar prezoanele, după care s-a băgat sub camion. În acel moment, autovehiculul a alunecat de pe cele două cricuri, şi a căzut. Acesta a fost prins sub camion, fiind găsit ulterior de către o rudă. Speriat, bărbatul care l-a găsit a sunat la 112, după care împreună cu mai mulți vecini, folosind o volă, au ridicat partea din faţă a camionului şi l-au scos pe bărbat.

La fața locului a ajuns un echipaj medical care a găsit victima  în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost tranportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ”neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, ”nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” în concurs cu infracţiunea de ”ucidere din culpă”.

sursă foto Info Trafic Actualități

Articolul precedentUn adolescent a ajuns la spital după ce a fost bătut de propriul tată
Articolul următorAccident rutier cu cinci victime, după o coliziune între un autoturism și două motociclete VIDEO