Un adolescent de 15 ani din localitatea Adâncata a ajuns la spital după ce a fost bătut de tatăl său. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. 

Băiatul s-a prezentat la UPU Suceava, însoțit de fratele său, prezentând mai multe leziuni traumatice cauzate prin lovire, sâmbătă după-amiază.

Adolescentul le-a povestit cadrelor medicale că a fost bătut de către tatăl său, iar acestea au sesizat polițiștii.

Oamenii legii au stabilit că agresiunea a avut loc vineri noapte, în jurul orei 22.30, în localitatea Adâncata. În urma unor discuţii contradictorii avute cu tatăl său, pe tema absențelor de la școală, adolescentul a avut un conflict verbal cu acesta. Furios, tatăl l-a lovit pe băiat, cauzându-i diferite leziuni.

Pentru a nu suna la 112, bărbatul i-a luat fiului său telefonul mobil. De asemenea, i-a interzis părăsirea domiciliului și să ia legătura cu alți membri ai familiei.

Sămbătă după amiază, minorul a reușit să scape și a mers la spital, împreună cu fratele său.

Agresorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.  Față de bărbat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de „violenţă în familie” şi „ameninţare”.

Articolul precedentFocuri de armă pentru prinderea unui șofer fără permis și băut FOTO
Articolul următorTragedie la Marginea. Un bărbat a murit strivit de camionul pe care îl repara FOTO