O femeie de 40 de ani și fetița ei de un an și șase luni au fost spulberate de o mașină pe trecerea de pietoni. În urma impactului foarte puternic femeia și-a pierdut viața și fiica ei este în stare foarte gravă la spital. Momentul impactului a fost surprins de camerele video din zonă.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 13.00, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, în fața Palatului de Justiție. Victima, purtător de cuvânt al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, pe nume Irina Airinei, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, împreună cu fetița ei de un an și șase luni, care se afla într-un cărucior.

Șoferul, un tânăr un tânăr de 26 de ani, care circula cu viteză, le-a lovit în plin pe cele două.  În urma impactului femeia și fetița au fost proiectate la zeci de metri distanță.

 

 

 

 

La fața locului au ajuns doi medici care se aflau în timpul liber și care au început manevrele de resuscitare asupra femeii, până la sosirea echipajelor SMURD. Victimele au fost preluate și transportate de echipajele medicale la Spitalul Județean Suceava.

Femeia a fost resuscitată mai bine de o oră de medicii de la UPU Suceava, însă din nefericire, aceasta nu a mai putut fi salvata din cauza leziunilor suferite. Fetița a ajuns în comă în unitatea medicală și este internată în Secția de Terapie Intensivă.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 

Irina Airinei a ocupat funcția de purtător de cuvânt al Școlii Militare de Subofițeri Fălticeni și se afla în concediu de maternitate.

Colegii femeii au postat un mesaj pe pagina de facebook a instituției:

„Colectivul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni se află în stare de șoc. Vestea tulburătoare a decesului colegei noastre, ofițer Airinei Irina-Cristina a venit astăzi în jurul orei 14.00, în urma unui grav accident rutier.
În vârstă de 40 de ani, maior Airinei Irina-Cristina a fost purtător de cuvânt și ofițer specialist în cadrul școlii din anul 2009.
Era o fire mereu veselă, optimistă, ambițioasă și plină de energie.
Fetița ei, de 1 an și jumătate este grav rănită, însă cu șanse de supraviețuire.
Ofițerul se afla în concediu de creștere a copilului, iar la ultima vizită pe care a făcut-o în școală cu ocazia trecerii în rezervă a unui coleg, în luna septembrie, oricine putea observa că este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Așa va rămâne în amintirea noastră, a tuturor.
Suntem alături de familia îndurerată și-i transmitem sincere condoleanțe.
Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Articolul precedentFOTO Un șofer vitezoman a spulberat o femeie și un copil pe o trecere de pietoni din Suceava
Articolul următorPreotul care, beat fiind, a accidentat mortal o femeie și a fugit de la fața locului a fost arestat preventiv VIDEO