Zece premii obținute de studenții suceveni la Robotics Championship

Studenții suceveni care au participat la Concursul internațional Robotics Championship s-au întors acasă cu zece premii.

Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică din Oradea a organizat, în perioada 3-5 mai 2019, Concursul internațional Robotics Championship. La această competiție, Universitatea Ștefan cel Mare Suceava a fost reprezentată de trei echipe de studenți ai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor.

Echipa InelX, formată din studenții Maciuc Alexandru-Ilie, Gherasim David, Burlă David, Copilu Denis, Duduman Alexandru, Pamparău Cristian, Onica Ștefan-Adrian, Cosovan Sorin, Vișan Andrei, a obținut locul I la Line Follower Enhanced, locul II la Line Follower Turbo, locul I la Line Follower Turbo Special, locul III și locul IV la Freestyle și locul II și locul IV la Micro Mouse.

Echipa TechM, formată din studenții Macsim Beniamin, Miron Cristi, Murariu Cristian, a obținut locul III la proba Micro Mouse.

Echipa Electro Racers, formată din studenții Bilius Alexandru, Liviu Popovici, Mandici Cristi-Catalin, Sandru Pentru-Ionut, a obținut locurile I și II la proba Mini Sumo.

Articolul precedentOrorile comunismului surprinse într-o expoziție de pictură semnată de Radu Bercea
Articolul următorCasă în flăcări, în municipiul Suceava VIDEO