Vremea de iarnă își intră în drepturi în data de 25 ianuarie.

Astăzi cerul va fi variabil în nord-vestul şi centrul ţării şi trecător vor fi precipitaţii slabe, sub formă de ploaie şi lapoviţă în Banat și Crişana. Ninsorile vor predomina în Moldova, Oltenia, Muntenia şi în partea continentală a Dobrogei. Izolat se va forma polei, iar pe suprafeţe mici vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe litoral, iar temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 6 grade. 

În București vremea va fi predominant închisă, iar în cea mai mare parte a zilei vor fi posibile fulguieli sau burniţă. Vântul va sufla în general slab, iar temperatura maximă, la amiază, va fi de cel mult 2 grade.

La munte valorile termice vor fi mai scăzute față de ieri. Cerul va fi variabil în zona înaltă, dar cu înnorări şi ceaţă la altitudini mai joase, în special în Carpaţii Orientali şi în Carpaţii Meridionali, unde trecător şi pe arii restrânse se vor semnala ninsori slabe. Valorile termice vor fi cuprinse între -5 grade la Sinaia, -4 la Predeal, iar maxima de -1 grad se va înregistra la Stâna de Vale. 

Articolul precedentFacturi la energie, emise după 9 luni – Oamenii care nu își permit plata întregii sume pot cere eșalonarea
Articolul următorSărbătoare 25 ianuarie – Cruce cu negru în calendarul ortodox din România