Meteorologii anunță vreme închisă pentru ziua de vineri, 13 ianuarie.

Astăzi vremea va fi în general închisă, cu ceaţă şi pe alocuri burniţă şi ploaie slabă în zonele joase din sudul, centrul şi estul ţării. Izolat vor fi condiţii de polei, iar în celelalte regiuni cerul va fi variabil, însă spre seară se va înnora, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, temperaturile maxime se vor situa între 1 şi 10 grade. Minimele vor fi cuprinse între -3 și 4 grade.

În București vremea va fi în general închisă și vom avea parte de burniţă. Vântul va sufla moderat, iar temperatura maximă, la amiază, va fi de 4, cel mult 6 grade. La munte cerul va avea înnorări şi mai ales noaptea, pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, mixte sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab, iar valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei și vom avea un grad la Semenic, 3 la Păltiniș, iar maxima de 6 grade se va înregistra la Stâna de Vale.

Articolul precedentCum știi că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodie
Articolul următorCarduri de energie: 1.400 de lei sprijin din bani europeni pentru plata facturilor la energie pentru persoanele vulnerabile