VIDEO Șofer beat la volan urmărit și încătușat de polițiștii din Suceava

Un tânăr șofer de 26 de ani a fost prins și încătușat de polițiști după o urmărire în viteză pe mai multe străzi din municipiul Suceava.

Noapte plină pentru polițiștii suceveni de Zilele Sucevei. Nouă infracțiuni au fost constatate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Într-un caz, polițiștii au fost nevoiți să urmărească în mare viteză un șofer care a refuzat să oprească la semnal. La ora 4.18, șoferul unui Ford Focus care circula pe Calea Obcinilor și-a continuat deplasarea deși polițiștii i-au semnalizat să oprească. Mașina a fost urmărită pe bulevardul 1 Mai, strada Universității și bulevardul George Enescu circulând cu viteză și de 109 km/h.

Șoferul a oprit în cele din urmă în zona Catedralei, fiind încătușat de polițiști. La volan a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din Suceava. El avea alcoolemia de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost prelevat mostre biologice de sânge la Spitalul Județean Suceava.

Tânărul este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Articolul precedentUn bărbat a căzut de la zece metri înălțime în timp ce curăța un copac
Articolul următorIndividul care a aruncat cu pietre în mocăniță și a tăiat cauciucurile mașinilor unor turiști a fost reținut VIDEO