VIDEO Meci internațional pe Areni: România U15 – Moldova U15, 0-6

Echipa națională de juniori under 15 a Republicii Moldova a câștigat cu 0-6 partida cu selecționata U15 a regiunii de Nord-Est a României, disputată pe stadionul Areni din Suceava.

Selecționata U15 de peste Prut s-a impus în meciul găzduit miercuri de stadionul Areni din Suceava cu un neverosimil scor de 6-0 (1-0). Basarabenii au punctat pe tabela de marcaj prin Garganciuc (2), Ignat, Fratea, Dani și Covalciuc.

Portarul Răzvan Zofota, cel care a limitat proporțiile scorului în prima repriză, și mijlocașul Sebi Nechita au fost titulari în selecționată României. Ceilalți doi suceveni din lot, Denis Solovastru și Filip Rusu, au intrat pe parcursul jocului.

România (NE): Zofota – A. Crăciun, V. Rusu, St. Simion, V. Mihăiță, S. Nechita, Colici, Cioca, C. Onut, Iurașcu, Al. Mihai. Rezerve: Dolohanceanu, Solovastru, F. Rusu, Pilat, Lazăr, Duda și Baban. Selectioner: Ionuț Chiochiu.

Republica Moldova: Filipov – Scuztul, Ignat, Eltov, Clele, Covalciuc, Dosca, Bulmaga, Mutcanu, Fratea, Corabelnicov. Rezerve: Pelin, Rilschi, C. Dani, Serebzian, Garganciuc, Stegozescu și Butucel. Selectioner: Ivan Testemitanu.

În meciul tur, disputat în urmă cu o luna, la Chișinău, selecționată României câștigase în față naționalei Moldovei, cu 2-1.

Articolul precedentVIDEO Viitorul Liteni, victorie clară în primul tur al Cupei României
Articolul următorMitingul aviatic „Suceava Air Show”, sâmbătă, la Aeroportul Suceava. Vezi programul complet