VIDEO Viitorul Liteni, victorie clară în primul tur al Cupei României

Deținătoarea trofeului Cupei României, faza județeană, Viitorul Liteni, a ajuns în turul al doilea al fazei naționale după o victorie clară, 3-0, cu divizionara a treia CSM Focșani.

Viitorul Liteni s-a calificat în turul II al Cupei României, după ce a trecut miercuri, pe stadionul „Ion Pintilescu”, de divizionara a treia CSM Pașcani, cu scorul de 3-0 (2-0), într-un meci contând pentru faza inaugurală a competiției.

Trupa condusă de Demis Maranda a deschis scorul în minutul 36, prin Cristescu, care a marcat după o respingere în lateral a portarului adversar. Revenit în această vara în țară, Tomescu a dublat avantajul gazdelor în minutul 38, după ce a finalizat din șase metri o centrare venită de pe partea dreapta. În minutul 57, când Petrică Maftei a stabilit scorul final la 3-0 în urmă unei acțiuni personale.

Viitorul Liteni: G. Niga – D. Cristescu, Velescu, Dutica, Leuciuc – Maftei, Corban, A. Duman, A. Apostol – Riscu, Tomescu. Antrenor: Demis Maranda. Pe parcursul meciului au mai intrat în teren: Lucaciu, Bijec și Virvarei.

Faza a două a Cupei României este programată pe 15 august. Vor participa cele 34 de echipe calificate din faza întâi și 22 de echipe din Liga a III-a. Bucovina Rădăuți, Sănătatea Darabani și CSM Român sunt posibilii adversari ai Viitorului Liteni. Foresta va intră în competiție în turul III, pe 29 august.