VIDEO Viitorul Liteni, victorie clară în primul tur al Cupei României

Deținătoarea trofeului Cupei României, faza județeană, Viitorul Liteni, a ajuns în turul al doilea al fazei naționale după o victorie clară, 3-0, cu divizionara a treia CSM Focșani.

Viitorul Liteni s-a calificat în turul II al Cupei României, după ce a trecut miercuri, pe stadionul „Ion Pintilescu”, de divizionara a treia CSM Pașcani, cu scorul de 3-0 (2-0), într-un meci contând pentru faza inaugurală a competiției.

Trupa condusă de Demis Maranda a deschis scorul în minutul 36, prin Cristescu, care a marcat după o respingere în lateral a portarului adversar. Revenit în această vara în țară, Tomescu a dublat avantajul gazdelor în minutul 38, după ce a finalizat din șase metri o centrare venită de pe partea dreapta. În minutul 57, când Petrică Maftei a stabilit scorul final la 3-0 în urmă unei acțiuni personale.

Viitorul Liteni: G. Niga – D. Cristescu, Velescu, Dutica, Leuciuc – Maftei, Corban, A. Duman, A. Apostol – Riscu, Tomescu. Antrenor: Demis Maranda. Pe parcursul meciului au mai intrat în teren: Lucaciu, Bijec și Virvarei.

Faza a două a Cupei României este programată pe 15 august. Vor participa cele 34 de echipe calificate din faza întâi și 22 de echipe din Liga a III-a. Bucovina Rădăuți, Sănătatea Darabani și CSM Român sunt posibilii adversari ai Viitorului Liteni. Foresta va intră în competiție în turul III, pe 29 august.

Articolul precedentPesta porcină africană face ravagii. Ce obligații au crescătorii de porcine
Articolul următorVIDEO Meci internațional pe Areni: România U15 – Moldova U15, 0-6