VIDEO Incendiu suspect într-o gospodărie din Solca. Pagubele sunt uriașe

Un incendiu suspect a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.30, într-o gospodărie din orașul Solca, județul Suceava.

Incendiul a fost anunțat la 112 la ora 1.28. Au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenție Solca și de la Detașamentul de Pompieri Rădăuți. În sprijin au ajuns și voluntari de la Serviciul pentru Situații de Urgență Arbore. În total, la locul incendiului au ajuns cinci autospeciale de stingere.

La sosirea pompierilor, ardeau acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești, existând pericolul de propagare la o locuință învecinată. Incendiul a fost lichidat dimineață, la ora 8:26.

Au ars acoperișul casei de locuit, o bucătărie de vară, un depozit de furaje și un adăpost de animale, un garaj și o magazie de lemne, circa 10 metri cubi de lemn de foc, cinci metri cubi de cherestea, trei metri cubi de lambriu, utilaje agricole și alte bunuri din gospodărie.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei proprietarului și locuința învecinată.

Articolul precedentO femeie diagnosticată cu virusul West Nile a murit la Spitalul Județean Suceava
Articolul următorFOTO Mizerie de nedescris în centrul Sucevei după concertul Simfonii de Toamnă