VIDEO Foresta Suceava – Știința Miroslava: 3-1

Foresta Suceava a reușit a treia victorie consecutivă în campionatul Seriei I a Ligii a III-a la fotbal, cu Știința Miroslava, scor 3-1 (1-0).

Foresta Suceava continuă seria rezultatelor bune după revenirea în teren a mijlocașilor Lungu și Rigoni. Jocul consistent practicat de Foresta după ce Lungu și Rigoni au trecut peste probleme medicale cu care se confruntă se reflectă în rezultatele de pe tabela de marcaj. Foresta Suceava a legat ce-a de-a treia victorie consecutivă în campionatul Seriei I a Ligii a III-a.

În Vinerea Mare, pe stadionul Areni, Foresta Suceava s-a impus cu 3-1 (1-0) în partida cu Știința Miroslava. Scorul a fost deschis în minutul 42 de Cornel Căinari, cu un șut precis la coțul scurt. Avantajul a fost dublat după pauză, de Martin, în minutul 50, printr-o lovitură cu capul de lângă portarul oaspeților. Martin a reușit dubla în minutul 78 după o acțiune în viteză a galben-verzilor. Portarul Logofătu îi pasează cu mâna un balon lui Ionuț Artenie, acesta avansează cu mingea la picior, driblează cu lejeritate și îi pasează lui Martin aflat la limita ofsideului.

Miroslva a înscris în ultimul minut, prin Marin, dintr-o lovitură de pedeapsă acordată de arbitrul central cu multă generozitate. În prelunguri, Artenie agață o minge respinsă de portarul gazdelor și reușește să înscrie, dar golul este anulat complet greșit de arbitri pentru o presupusă poziție de ofside.

Articolul precedentIncendiu provocat intenționat la o gospodărie din Costișa FOTO
Articolul următorCasă distrusă de flăcări în comuna Moldova Sulița