În urma evenimentului rutier mai multe locuințe au rămas fără curent electric.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01.50, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către o femeie domiciliată în comuna Vama, despre faptul că vizavi de locuința ei, a avut loc un accident rutier și ca urmare a acestui fapt s-a întrerupt curentul electric.

La fața locului, pe DN 17, pe raza comunei Vama, polițiștii au găsit autoturismul marca Opel Astra, care prezenta avarii pe o suprafață de 80%, un stâlp din beton ce susținea firele de tensiune electrică precum și de telefonie mobilă, care era rupt și căzut la pământ, iar locuințele din apropiere nu aveau curent electric. De asemenea, gardul unei locuințe, ce aparține unei femei de 65 de ani, era distrus pe aproximativ 30 metri.

Cum în interiorul autoturismului nu a fost identificată nicio persoană, oamenii legii au căutat în torpedoul mașinii unde au găsit un certificat de înmatriculare. Polițiștii au stabilit că autoturismul implicat în accident aparține unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din Câmpulung Moldovenesc.

Vineri, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr. 14 Poliție Rurală Vama au fost informați de către bărbatul de 32 ani că el este conducătorul autovehiculului marca Opel Astra.

Cu ocazia prezentării la sediul poliției, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de  0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a declarat faptul că se afla singur în autoturism în momentul producerii evenimentului rutier. Bărbatul a fost sancționat contravențional.

sursă foto Facebook Angy Moreanu